Sportpálya

2023.06.02. 14:17

Gyereknapot tartottak Tataházán – galériával

Pénteken rendezték meg az idei gyereknapot Tataháza sportpályáján, melyen több mint 200 gyermek, pedagógus, szülő és nagyszülő vett részt. A helybeli óvodásokon és iskolásokon kívül a szomszédtelepülés, Mátételke apróságait is vendégül látták a szervezők.

Juhász Jenő

Ugrálóvár is várta a gyerekeket

Fotó: Juhász Jenő

Vörös István polgármester köszöntőjében elmondta, hogy ez a gyermeknap egy kicsit rendkívülinek is számít. Hiszen ezen az eseményen vehették birtokba a féltucatnyi játékból és 12 millió forintból magvalósult új játszóteret. 

A gyermekek a rendezvény ideje alatt ingyen használhatták a három féle méretben felállított ugrálóvárat, körhintát és a dodzsemautózást.

Az amatőr szakácsok négy bográcsban főztek krumplipaprikást, míg a szorgos kezű asszonyok 500–600 darab palacsintát sütöttek a desszert kedvelőknek.

A szülői munkaközösség vezetőitől tudtuk meg, hogy a falu korábbi, sikeres jótékonysági rendezvényeinek köszönhetően tudták ezt a csodálatos napot megvalósítani. Éppen ezért köszönettel tartoznak az összes támogatónak.

A több órán át tartó összejövetelt a vendéglátás mellett bemutatókkal is színesítették a szervezők. A helyi önkéntes tűzoltók gépkocsiszemlével és fecskendezési lehetőséggel kedveskedtek a gyerekeknek. A bácsalmási határrendészet pedig kutyás bemutatót tartott az érdeklődőknek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában