Matkói Szabadidő és Sport Klub

2023.06.11. 14:53

Falunapot tartottak Matkópusztán – galériával

Szombaton rendezték meg a hagyományos Matkói Falunapot a helyi sportpályán. A szervező Matkói Szabadidő és Sport Klub színes, tartalmas programok sokaságával készült a napra, minden korosztály megtalálhatta a kedvére való elfoglaltságot.

Lizik-Varga Katalin

Főzőverseny is volt a falunapon

Elsőként Szécsényi Attila plébános megáldotta az elkészült ételeket, majd Sipos László, a településrész önkormányzati képviselője köszöntötte a jelenlévőket. A képviselő elmondta, hogy a településrész folyamatosan fejlődik és ez annak is köszönhető, hogy azt egy összetartó közösség lakja. 

Török Tibor Zsolt, a Matkói Szabadidő és Sport Klub elnöke beszédében kifejtette, hogy örvendetes a falu összefogása. Kiemelte Nagy István, a faluközösség egyik oszlopos tagjának a településrészért végzett munkáját.  

Elmondta, hogy ezentúl a matkói sportpályát Nagy István Sportpályának fogják nevezni, melyet egy tábla is jelöl ezentúl. A táblára többek között azoknak a neveit vésték, akik munkájukkal, odaadásukkal, szabadidejüket nem kímélve segítették a sportpálya kialakítását, részt vettek a falu szépítésért végzett munkálatokban. 

A rendezvény keretében születésnapjuk alkalmából köszöntötték Nagy Istvánt és Szécsényi Attila plébánost is. 

A délután zenés programokkal folytatódott. A gyerekek örömére pedig ugrálóvárral és különböző játékokkal is készültek a szervezők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában