Gyermeknapi program

2023.05.24. 11:43

Színes gyermeknapot tartottak Kecskeméten a Hosszú Utcai Óvodában – galériával

Traktor, villogós szolgálati autók, kincskereső és fenntarthatósággal kapcsolatos játékok is szerepeltek a kecskeméti Hosszú Utcai Óvoda hagyományos gyermeknapi programjában, amit szerdán rendeztek meg az oviban.

Horváth Péter

A fagyizás sem maradhatott ki programok közül

Fotó: Bús Csaba

Dóka Pálné intézményvezető-helyettes hírportálunknak elmondta, hogy minden évben nagy erőkkel készülnek a nagyszabású programjukra, mely az októberi Mihály napi vásár mellett az intézmény egyik legfontosabb rendezvénye. Idén kilenc csoport 217 gyermeke érezte nagyon jól magát az eseményen. Reggel a Főnix Dance tartott bemelegítő tornát, majd a játék ideje következett. Kilenc állomásos kincskereső játékban vehettek részt a gyerekek, ami – mivel az intézmény zöld óvoda – melynek feladatai a fenntarthatósághoz és a környezetvédelemhez kapcsolódtak. Emellett volt horgászat, műanyag kupakokból kirakhatták csoportjelüket a gyerekek. A parkban a növényekkel és a fákkal ismerkedtek meg a kicsik. Nagy szenzációt keltett az ovisok körében az udvaron álló traktor, melybe beülhettek és a rendőrség és a NAV egyenruhásait is érdeklődve fogadták, különösen az ő villogós autóikat. A rendőrök még ujjnyomatot is vettek a gyerekektől.

Az óvodás gyereknap az előző évekhez hasonlóan kiválóan sikerült, vidám kavalkádban telt a szép délelőtt, melynek emlékét sokáig őrzik majd a gyerekek. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában