Útinform

2023.05.31. 07:06

Mutatjuk a szerdai közlekedési információkat Bács-Kiskunból

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szerdán Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szerdára vonatkozóan.

Az M5-ös autópályán Röszke irányába, az újhartyáni szakaszon, a 39-es és a 42-es kilométer között hídjavítás miatt, 8.00 órától 15.00 óráig a külső sávot lezárják.

A főváros felé vezető oldalon, a 114-es kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontot építési munka miatt lezárták. Kerülni továbbra is a 108-as km-nél a Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet.

Az M8-as autópályán az 51-es főúti Dunavecse végcsomópont irányába, a 79-es és a 82-es kilométer között, burkolatjavítás miatt a forgalmat az ellenkező oldalra terelték át, ahol irányonként egy-egy sáv járható.

A munkával kapcsolatosan az M8-as, az 51-es főút, és az 513-as főúti csomópontban a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.  

Főutak:

Az 5-ös főúton Kecskemét belterületén, a 86-os kilométernél vízvezetéket fektetnek le. Naponta, 7.00 órától 20.00 óráig félpályás lezárás mellett dolgoznak.

Kecskemétnél a 44-es főút Reptéri úti szakaszán, az 5-ös és a 8-as kilométernél új, körforgalmi csomópontot építenek. Mindkét irányban egy-egy sávot lezártak.

Az 51-es főúton Dunavecse belterületén, a 72-es kilométernél csomópontépítés miatt csak a fél útpálya járható.

Baja átkelési szakaszán, a 159-es kilométernél árok és padkarendezés miatt, reggel fél 8-tól délután 3-ig, csak a fél útpálya járható.

Az 52-es főúton Kecskemét kivezető szakaszán, az 1-es km közelében, építési munka miatt mindkét irányban egy sáv járható.

A 441-es főúton Nagykőrösön, a 18-as kilométernél építési munka miatt a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában