Programkavalkád

2023.05.18. 07:00

Már e hétvégén gyereknap lesz a Kecskeméti Vadaskertben

Nagyszabású gyereknapi programkavalkáddal készül május 21-én, vasárnap a Kecskeméti Vadaskert. Meséből, vidám hangulatból és állatos történetekből nem lesz hiány.

Sebestyén Hajnalka

Patás etetés a Vadaskertben

Fotó: Beküldött fotó

A programok sorát 9.45-kor játékos, zenés gyermeknapi hangulatvarázs indítja, majd 10 órakor gyermeknapi köszöntőt mond Tokovics Tamás, Kecskeméti Vadaskert ügyvezetője. 

10.10-kor Molnár Orsi zenés gyermekműsora, 11.30-kor a Furfangos Paraván bábműsora látható, Vacskamati Virága címmel. 12.30-kor Faragó Sanyi és Jakab Roli zenés gyermekműsora szórakoztatja a közönséget. 13.15-kor jön a Grimm-Busz Színház, Piroska és a Farkas előadásával. 15.30-kor Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncertje látható-hallható. 16.15-kor a Szeleburdi színház adja elő a Szilvásgombóc interaktív mesejátékot. 17.30-kor kitárja kapuit az Anikó Mesekuckója egy zenés előadással.

A gyerekprogramok mellett természetesen lesznek látványetetések is. Délelőtt 10.30-kor indul az első menet az ormányos medvéktől, érintik a rézusz makákókat, dámszarvasokat és csacsikat. Délután 14.30-tó lehet csatlakozni az újabb menethez, akkor az ázsiai törpevidrákat, lámákat, pónikat, kapucinus majmokat etetik meg közösen. 

A nap folyamán kísérő programok között szerepel az ajándék arcfestés a gyerekeknek, kézműves foglalkozások, ugrálóvárak, mini vidámpark.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában