Kecskeméti Városszépítő Egyesület

2023.05.31. 12:03

Ingyenesen osztanak virágokat Kecskeméten – galériával

Kedden megkezdődött az 1500 balkon egynyári virág szétosztása a kecskeméti panellakók között. Az első állomás a Szalagház mögötti parkoló volt. Az akció szerdán is folytatódik.

Sebestyén Hajnalka

1500 tő egynyári virágot osztanak

Fotó: Bús Csaba

A Kecskeméti Városszépítő Egyesület idén is meghirdette a Virágos Balkonok akcióját a Gyenes Kertészet segítségével, melynek keretében 1500 tő egynyári virágot ajándékoznak ingyenesen a belvárosi panelházakban élőknek. Ezzel szeretnének hozzájárulni az emeletes házban élők erkélyének felvirágoztatásához, ezáltal is színesebbé téve a belváros megjelenését. 

A héten öt állomáson osztják a virágokat a közös képviselőkkel egyeztetve. Kedden a Petőfi Sándor utcai szalagház mögött és a Lordok Háza társasháznál várták a lakókat.

Május 31-én, szerdán is két helyszín: 17 órakor a Horváth Döme körúti társasház mögötti parkolónál, majd 18 órakor a Szabadság tér 5. társasház belső udvarán adják át a virágokat. Végül június 1-jén, csütörtökön 17 órakor a Dobó körút és Batthyányi utcai társasházak mögötti parkolóba várják a lakókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában