Gyermeknap

2023.05.27. 15:13

Gazdag programokkal kedveskednek a félegyházi családoknak

Hello nyár! címmel rendeznek városi gyermeknapot május utolsó vasárnapján Kiskunfélegyházán a Petőfi- és a Béke-téren. A Móra Ferenc Művelődési Központ és a helyi önkormányzat közös rendezvénye ingyenesen látogatható. Eső esetén a programokat a Móra Ferenc Művelődési Központban tartják meg.

Vajda Piroska

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A Petőfi-téri rendezvénysátorban 10 órakor a Portéka Színház vásári komédiáját nézhetik meg az érdeklődők. Ezt követi 11 órakor a Veronaki Zenekar gyermekkoncertje, 12 órakor pedig a Jump! Agility Kiskunfélegyházi Kutyaiskola tart látványos bemutatót. 14 órakor a Silver Step táncstúdió táncbemutatóját nézheti meg a közönség. 15 órakor Pöttyös Bögre zenekar ad koncertet, amit 16 órakor a Piramis Dance akrobatikus táncbemutatója követ. 17 órakor az Aranyszamár Bábszínház Ágacska című előadása, 18 órakor pedig a BAB Társulat Fenevadak az utcán – óriásbábos, zenés vásári komédia várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt. 

Mindezek mellett számtalan kiegészítő programmal is készülnek a szervezők: lehetőség lesz gokartozni, a Profi-L Bábcsoport tagjaival bábot készíteni, a Holló László Képzőművész Kör művészei játékos alkotásra várják a gyerekeket. A Petőfi Moziban jótékonysági filmvetítések lesznek. A Móra Ferenc Művelődési Központ kézműves foglalkozásra, a Petőfi Sándor Városi Könyvtár és a 871-es számú Szent Imre Cserkészcsapat játékos foglalkozásokra várja a gyerekeket. Az eseményen a Kiskunfélegyházi Városi Balesetmegelőzési Bizottság jóvoltából közlekedésbiztonsági foglalkozások is lesznek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában