Rendezvény

2023.05.16. 16:17

Állt a bál Szabadszálláson

Az óvodások javára szervezett gálaeset a hétvégén a Kisemberekért Alapítvány, melynek idén is a József Attila Közösségi Ház adott helyet. A rendezvényen a helyi Tóth Erzsébet Óvoda növendékei mutatták be produkcióikat a nagyszámú és lelkes közönség előtt.

Gulyás Sándor

A közönség most sem csalódottan távozott, mert a gyerekek és a felkészítőik kitettek magukért.

Fotó: Somogyi György

A közösségi ház nagyterme idén is mindkét nap zsúfolásig telt, mint eddig minden évben. A közönség most sem csalódottan távozott, mert a gyerekek és a felkészítőik kitettek magukért. Látványos jelmezek, magával ragadó dallamok tették színessé a gyerekek táncát. Voltak tündérek, nyuszikák, reptéri személyzet, táncba öltötték az évszakok változásait, időutazásra hívtak a 60-as évekbe és a Disney filmek örökzöld dallamai is felcsendültek.

Óvodánk 1997-ben tartotta az első gálaműsort és bált, amelynek a bevétele a Kisemberekért Alapítvány alaptőkéjét képezte. Az intézmény javára rendezett jótékonysági műsor azóta is fontos esemény az intézményünk életében. A gyerekek évről-évre új játékokat kaphatnak, az alapítvány sikeres pályázatain köszönhetően több csoportszoba berendezése is megújulhatott. A pedagógusok pedig modern IKT eszközökkel tudják könnyíteni a munkájukat mondta el hírportálunk érdeklődésére Pintérné Schusztek Erzsébet intézményvezető, aki egyben köszönetet mondott mindazoknak, akik jegyvásárlásaikkal, adományaikkal támogatják a Kisemberekért Alapítványt, rajta keresztül az óvodát és a bölcsődét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában