Színdarab

2023.05.05. 13:19

A tabdi színjátszók mutatkoztak be Tasson

Fergeteges hangulatot hoztak a Tabdi Amatőr Színjátszók a minap a tassi faluházba. A színészek a Csalóka látszat című egyfelvonásos vígjátékkal örvendeztették meg a lelkes közönséget. A darab szerzője és rendezője Picard Tünde, a Tabdi Faluház és Könyvtár igazgatója, aki maga is szerepelt a darabban.

Gulyás Sándor

A színészek a Csalóka látszat című egyfelvonásos vígjátékkal örvendeztették meg a lelkes közönséget.

Fotó: Beküldött fotó

A tabdi társulat immár tizenhét esztendeje dolgozik együtt. Munkájukban remekül ötvözik a vándorszínészek hagyományait a modern és szórakoztató színjátszással. A Kiskun régió több színpadán felléptek már, most a vármegye északnyugati csücskében található településen, Tasson is bemutatkoztak. Az előadást megelőzően a társulat egyben megcsodálta a falu Duna-parti szépségeit. 

Fotó: Beküldött fotó

 

A tabdi társulat immár tizenhét esztendeje dolgozik együtt.
Fotó: Beküldött fotó

Picard Tünde elmondta, hogy a színházi évad végén új vizekre eveznek és egy gyerekeknek szóló műsort is beillesztenek egyre bővülő repertoárjukba. Felkéréseket továbbra is szívesen fogadnak, örömmel lépnek fel idegen deszkákon. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában