Útinform

2023.04.05. 07:30

Több helyen is számíthatunk közúti munkálatokra Bács-Kiskunban

Összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szerdán Bács-Kiskunban.

baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szerdára vonatkozóan.

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán, a főváros felé vezető oldalon, a 114-es km-nél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban, aszfaltozás miatt lezárták a felhajtó ágat. Kerülni a 108-as km-nél lévő Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet. 

A lajosmizsei és az újhartyáni csomópontok között ma fenntartási munkákat végeznek. A főváros felé tartókat a 61-es és a 43-as km között rövid szakaszonként a külső sávba terelik. 

Röszke felé, Kecskemét térségében a hidakat mossák és a fénytörő hálót tisztítják. A 80-es és a 90-es km között mozgó tereléssel, a belső sáv zárása mellett dolgoznak. 

Kistelek és a Szatymazi pihenő között hasonló munkákat végeznek. A 138-as és a 150-es km között hasonló feltételekkel dolgoznak a belső sáv zárása mellett. 

Az M44-es autóúton, a 44-es és a 46-os km között a padkát javítják, ezért Kecskemét irányába a leálló sávot elkerítették a forgalom elől. 

Főutak:

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.  

Kisizsák közelében, a 27-es km-nél útépítők dolgoznak. Útszűkület és sebességkorlátozás követel figyelmet.

A 441-es főúton, Nagykőrös határában, a temetőnél új körforgalmú csomópontot építenek. A 18-as km-nél egy sávosra szűkítették az útpályát, ezért a forgalmat jelzőlámpa irányítja. Mindennaposak a torlódások, ezért az arra közlekedők hosszabb menetidővel számoljanak! A munkaterület után a 20-as km-ig a Kecskemét felé tartókat a helyben megépült szervizútra terelik. 

Kamionstop:

E hét végén az ünnepi kamiontilalom, április 6-án (csütörtök) 22.00-tól, április 7-én (péntek) 22.00-ig tart, majd április 8-án (szombat) 22.00-tól folytatódik és április 10-én (hétfő) 22.00 tart majd.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában