Rendezvény

2023.04.26. 15:49

Pedagógusoknak tartottak szakmai napot Bácsalmáson – galériával

Száz pedagógus részvételével szakmai napot tartottak szerdán a Bácsalmási Kulturális Központban.

Juhász Jenő

Száz pedagógus vett részt a szakmai napon

Fotó: Juhász Jenő

A rendezvény résztvevőinek Végh Lászlóné (Kubatov Zorica), a megyei pedagógus szakszolgálat (BKM PSZ) bácsalmási tagintézményének vezetője egy rövid és érdekes tájékoztatót tartott Bácsalmás látványoságairól. A helyi óvodások pedig bunyevác néptánccal színesítették a szakmai nap megnyitóját, majd ezt követően Tóth Árpád alpolgármester is köszöntötte a jelenlévőket.

Farkasné Polgár Katalin, a BKM PSZ főigazgatója néhány gondolatban beszámolt az uniós és hazai forrásból megvalósult projektről. Köszönetét fejezte ki Bácsalmásnak, hogy lehetőséget biztosított a rendezvény megtartásának. Elismerően szólt a tagintézményvezetőkről, a projekt bemutatóiról és a pedagógusokról, hiszen egy sikeres pályázatot tudtak megvalósítani.

A bácsalmási rendezvényen másfél tucatnyi bemutató és előadás szerepelt, mintegy harminc pedagógus közreműködésével. Az érdeklődők Kalocsa, Baja, Kecskemét, Kiskunhalas, Bácsalmás, Jánoshalma és Kiskunmajsa pedagógiai eredményeit ismerhették meg.

A szervezők helyi és kézműves termékek bemutatójával is kedveskedtek a résztvevőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában