TeSzedd!

2023.04.10. 16:01

Halason is csatlakoznak a szemétszedési akcióhoz

Az Energiaügyi Minisztérium támogatásával, az ÉMI Nonprofit Kft. szervezésében idén tavasszal immár 11. alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb, illegális hulladéklerakás felszámolását célzó közösségi kampánya, a TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért rendezvénysorozat.

Pozsgai Ákos

Az illegális hulladéklerakás felszámolását célzó akcióhoz idén is csatlakoznak a halasiak

Fotó: Pozsgai Ákos

A TeSzedd! egy olyan hazai jó gyakorlat, amely keretén belül az önkéntesség lehetőségével akár egy kirándulás során is élhetünk, ha különlegeset és hasznosat szeretnénk tenni környezetünk védelmében. A kampány ugyanakkor elősegítheti, hogy egyre többekben kialakuljon, illetve megerősödjön az igény a környezete tisztaságára, és felhagyjanak a szemeteléssel, vallják a szervezők, akik idén 11. alkalommal hirdették meg a TeSzedd akciót.

Fotós: Pozsgai Ákos                                    

Az illegális hulladéklerakás felszámolását célzó akcióhoz idén is csatlakoznak a halasiak, a helyi szervezők a városban több pontot jelöltek ki, innen indulnak útnak a regisztrált csoportok, valamint az önkéntesek és gyűjtik össze a szemetet. Az akcióhoz a magánszemélyek mellett munkahelyi, intézményi és civil szervezetek közösségei is csatlakozhatnak.

Találkozópontok

Április 21., péntek 16.30 óra RFC Park, Kertész utca 28/a, április 22., szombat 9 óra új református temető parkolója, Baranyi Ferenc utca 20., Szász Károly utcai körforgalom, április 25., kedd 15 óra Kiskunvíz Kft. előtti parkoló, Kőrösi út 5. További információ a 06-30/415-44-71-es telefonszámon kérhető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában