Döntés

2023.04.20. 16:06

A Momentum és az MSZP is támogatja Nyirati Klára újraindulását Baján

A jelenlegi momentumos polgármester, Nyirati KLára újraindulását támogatja a Momentum Mozgalom és az MSZP is Baján.

Márton Anna

Középen a jelenlegi polgármester, Nyirati Klára

Fotó: Márton Anna

Gelencsér Ferenc, a Momentum Mozgalom elnöke és Nyirati Klára a közösségi oldalra feltöltött videójukban tájékoztattak a döntésről. A Momentum új gondolkodása, fiatalos lendülete adta az erőt és a hitet, hogy a pedagóguspályát feladva, városáért, a környezetéért kezdjen el dolgozni – mondta a polgármester. Hisz abban, hogy Magyarországon lehet az emberekkel együtt dolgozni, nem a politikai érdeket, hanem a lakosság érdekét előtérbe helyezve.
Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a szövetséges, legerősebb ellenzéki párt, a Demokratikus Koalíció beáll-e a jelenlegi polgármester mögé vagy saját jelöltet indít 2024-ben.

Mint ismeretes, a 2019-es önkormányzati választást követően csak egy rövid ideig működött az ellenzéki koalíció Baján. A voksoláson győztes, a várost vezető Sikeres Bajáért Egyesület (DK, Momentum, MSZP, Jobbik, MMM) mára kettészakadt, a képviselő-testületi üléseken és a közösségi felületeken folyamatos az ellenzéki pártok közötti csatározás. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában