Rudolf Kert

2023.03.26. 11:32

Új városrész születik Kecskeméten

Kecskemét dinamikusan fejlődő új városrésze, a Rudolf Kert ismerhető meg az április elsejei Rózsás Rudolf Kert Napon.

Sebestyén Hajnalka

Illusztráció

Új városrész születik Kecskeméten, folyamatosan zajlik a Rudolf Kert revitalizációja. A mintegy 10 hektáros területen hazai, uniós és önkormányzati forrásból már megépült a Család- és Gyermekjóléti Központ, magánberuházásban pedig a Vincent Étterem és az Ápoló Klub. Jelenleg javában zajlik a Kada Elek Technikum új épületének létrehozása, tervezés alatt van a Lovarda felújítása és elkészültek a Rudolf Kert zöldfelületének tervei, amelyekben hangsúlyos szerepet kapnak a legkülönbözőbb rózsafajták.

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata a fejlesztésekhez kapcsolódó Rózsás Rudolf Kert napra vár minden érdeklődőt április 1-jén, szombaton 9 és 13 óra között a Mercedes-Benz Sport Akadémia parkolójánál. 

A programok között szerepel a Rudolf kert jelene és jövője című fotó és látványterv kiállítás, kedvezményes rózsatő vásár és szaktanácsadás, valamint kézműves foglalkozások gyerekeknek.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában