Kecskeméti Animációs Filmfesztivál

2023.03.17. 19:43

Jelentkezz a KAFF diákzsűrijébe!

Szereted az animációs filmeket, főiskolás, egyetemista vagy, és szívesen fesztiváloznál? Ha van kedved elmerülni a legfrissebb magyar és európai animációs-filmtermés legjavában és véleményed is van róluk, akkor téged keres a 16. KAFF, azaz a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál!

Sebestyén Hajnalka

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Hagyományosan Kecskemét ad otthont június 21- 25. között a Kecskeméti Animációs Filmfesztiválnak. A vállalkozó kedvű fiatalok diákzsűrivé válhatnak. Erre idén először nyílik lehetőség. 

A diákzsűribe azt a hat főiskolást vagy egyetemistát keresik, akik rajonganak az animációs filmekért és szívesen és felelősségteljesen döntenek a 16. KAFF díjazottjairól. Nem kitétel a filmes irányú tanulmány. 

Fontos, hogy kíváncsi és kitartó légy, hiszen 4 napos filmdömping vár rád! Emellett jó csapatjátékosokra van szükség, mert két csapatba szerveződve zajlik majd a munka. A diákzsűri tagjai számára színes programokról, szállásról és napi egyszeri étkezésről a fesztivál gondoskodik majd.

A KAFF fő küldetése szemlézni az utóbbi két évben készült magyar és európai animációs filmeket, melyek több kategóriában versenybe szállnak a zsűrik és a közönség által kiosztott díjakért. 

A KAFF versenyprogramjában szereplő filmeket több grémium értékeli, nemzetközi szakemberekből álló zsűri, diák-és junior zsűri, valamint a közönség is szavazhat.

Ha érdekesnek tartod ezt a felhívást, március 31-éig egy rövid bemutatkozásban írd meg a [email protected] e-mail címre, hogy hol és mit tanulsz, miért szeretnél a diákzsűri tagja lenni és animációs filmeket bírálni. További részletek a fesztiválról: www.kaff.hu


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában