Pályázat

2023.03.31. 18:30

Ingóságokat adna bérbe a solti önkormányzat

A solti önkormányzat több, a tulajdonában lévő Duna-parti ingóságot hirdetett meg hasznosításra azzal a céllal, hogy a Duna-parton elősegítse a turisztikai tevékenység folytatását.

Tapodi Kálmán

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A meghirdetett ingóságok között van 4 darab beton villanyoszlop, 1 darab fa villanyoszlop, 3 darab beton alap, 1 darab 10x30 méter nagyságú sátor a tartószerkezetével, rögzítéssel és egyéb tartozékaival, 1 darab fúrt kút, 12 darab sörasztal, 24 darab sörpad és 1 darab kőpult.

A pályázókkal szemben elvárás a terület tisztántartása, rendszeres karbantartása; női-férfi illemhely, valamint tisztálkodási lehetőség biztosítása; éves programterv és látványterv bemutatása, valamint a lakosság részére étel-ital kínálat biztosítása.

Az önkormányzat célja, hogy a lakosság számára biztosított legyen a szabadidős, rekreációs tevékenység. A területen azonban az épített környezet alakításáról és védelméről szóló törvény szerinti építményt nem lehet létesíteni. A hasznosítás egyéb feltételeit az önkormányzattal közösen alakítják ki. A tevékenység megkezdésének legkorábbi időpontja: 2023. május 01. Az ingóságok bérleti díja 500.000 forint/év, melyet előre kell megfizetni.

A pályázat beadási határideje: 2023. április 15. A pályázatokat a [email protected], [email protected] e-mail címre, vagy személyesen lehet beadni (6320 Solt, Béke tér 1.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában