Kiskunhalas

2023.03.16. 10:20

Idén is meghirdették a tojásfa szépségversenyt

A tavalyi sikereken felbuzdulva újra meghirdette a tojásfa szépségversenyt a Halasi Városgazda Zrt. a közelgő húsvéti ünnepekre készülődve.

Pozsgai Ákos

A versenyre magánszemélyek, baráti társaságok, családok, munkahelyi közösségek, egyesületek jelentkezését várják

Fotó: Pozsgai Ákos

A versenyre magánszemélyek, baráti társaságok, családok, munkahelyi közösségek, egyesületek jelentkezését várják, maximum 10 fős csapatok lehetnek. A város közterületein álló fák közül lehet választani, hogy melyiket díszítik fel. Első körben 15 fát jelölt ki a Halasi Városgazda Zrt. a közösségi oldalon létrehozott eseményben lehet lefoglalni. A feldíszített fákról beküldött képet a Zrt. közösségi oldalán jelennek meg, ahol az begyűjtött lájkok száma eldönteni, hogy melyik nyeri a versenyt. 

A versenyre jelentkezni március 24-ig lehet, a díszítés kezdete március 25-én lesz, az eredményhirdetés pedig Nagypénteken. A díszeket április 17-ig kell majd leszedni a fákról, a szervezők azt kérik a résztvevőktől, hogy ügyeljenek a fák épréségre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában