Forbes 30/30

2023.03.23. 13:42

Bajai diák is szerepel a Forbes sikeres 30 év alattiakat bemutató európai listáján

A Magyarországi Németek Általános Művelődési Központjának (MNÁMK) egykori diákja is szerepel a Forbes 30/30 2023-as európai listáján.

Márton Anna

Forrás: Beküldött fotó

A közelmúltban ismerős név tűnt fel a friss európai 30/30 Forbes listán. A müncheni székhelyű Finway nevű cég, melynek társalapítója az egykori bajai diák, Krümmer Csaba, technológia kategóriában került a 30 év alattiak legsikeresebb 30 európai vállalkozása közé. Krümer Csaba Baján, a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központjában érettségizett, majd Münchenben szerzett egyetemi diplomát. Ezt követően Jennifer Dusileckkel hozta létre kis- és középvállalkozásokat célzó fintech vállalatát, mely szoftverek és üzleti hitelkártyák révén teszi menedzselhetővé a számlázás, a fizetés- és költségkezelés folyamatát. Krümmer Csaba hamarosan hazalátogat Bajára és Szauter Terézia főigazgató meghívására felkeresi egykori iskoláját is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában