Kreatív terápia

2023.03.25. 13:47

A húsvétra hangolódnak a kalocsai kórházban

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kalocsai Szent Kereszt Kórház Pszichiátriai Osztályának részlegeként funkcionáló kórház dolgozói és betegei már január óta készülődnek a húsvéti ünnepre. Ajándéktárgyakat, dekorációs elemeket készítenek kreatív terápia keretében.

Zsiga Ferenc

Az értékesítésből befolyó összeget teljes egészében visszaforgatják a kreatív terápiákhoz szükséges eszközök, anyagok vásárlására

Fotó: Zsiga Ferenc

Az elkészült termékek értékesítésre kerülnek, lehetőséget biztosítva bárki számára, hogy egyedi, ötletes, színes és barátságos figurákkal ünnepi hangulatot teremtsen az otthonában, irodájában vagy szerettei életében. Az érdeklődők minden hétköznap 9 és 15 óra között a nappali kórház épületében (Kalocsa, Kossuth u. 34-36. D-Épület) nézhetik meg a portékákat. 

A kalocsai piactéren március 26-án délután az Octopus Egyesület által szervezett Húsvét Kultúrpiacon is önálló standdal képviseli magát a kórház. Az értékesítésből befolyó összeget teljes egészében visszaforgatják a kreatív terápiákhoz szükséges eszközök, anyagok vásárlására.



 



 



 



 



 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában