Radics Sándor

2023.02.22. 18:14

Jótékonysági esten cimbalmozik a kecskeméti művész

A kecskeméti Radics Sándor cimbalomművész a következő napokban két eseményen is fellép. Először, most szombaton Budapesten neves énekesekkel együtt jótékonysági esten segíti a gyermekek gyógyítását támogató adománygyűjtést.

Sebestyén Hajnalka

Radics Sándor cimbalomművész

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Radics Sándor hosszú évek óta elkötelezett híve a jótékonysági zenei rendezvényeknek, ő maga is számos alkalommal hívott életre karitatív koncerteket. Az Európa Unió Nagydíjas mestercimbalmos tehetségét világszerte elismerik, számos országban játszott már. A Cimbalommal Magyarországért zenei jószolgálati nagyköveteként az elmúlt években országszerte népszerűsítette a hungarikumok közé beválogatott régi magyar hangszert.

A következő napokban újabb két eseményen lép fel. Budapesten, a Stefánia Palotában szombaton 16 órakor születésnapi adománygyűjtést rendeznek a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Sebészek a gyermekekért Alapítvány javára. Fellép Radics Gigi, Mohamed Fatima, Yulaxsi Miranda és Tóth Gergő énekesek, valamint Radics Sándor cimbalomművész.

Március 10-én Kecskeméten, a Három Gúnár Rendezvényházban Zenei varázslat címmel Roby Lakatos és Még Egy Kört Gipsy Jazz Band ad műsort, melyben fellép Radics Sándor is, aki egyben megünnepli 60. születésnapját.

A jótékonysági eseményen Radics Sándor barátja, Szitár Éva festőművész saját alkotásait ajánlotta fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában