Ünnepség

2022.12.11. 12:31

Városi karácsonyt tartottak Jánoshalmán – galériával

Ismert hazai és külföldi világslágerek is felcsendültek Jánoshalmán, az Imre Zoltán Művelődési Házban szombat délután az önkormányzat városi karácsonyi ünnepségén, ahol Czeller Zoltán polgármester és Gyöngyösi Balázs plébános köszöntötte a vendégeket.

Pozsgai Ákos

A halasi művészeti iskola növendékei is felléptek

Fotó: Pozsgai Ákos

A Kiskunhalasi Alapfokú Művészeti Iskola Jánoshalmi Telephelyének növendékei: Kovács Sára (ének), Huszti Orsolya, Korponai Zsolt, Szabó-Jázmin Amira, Tóth Anett (hegedű), Zadravecz Anna, Huszti Tímea (gitár), Édes Anna, Papp Sarolta (zongora), Szilágyi Gergely (gitár szóló), Kishonti Lina – Komáromi Kinga (négykezes zongora), Penczinger Barbara-Tesch Enikő-Dági Beatrix (kamara) adtak hangversenyt. Felkészítő tanáraik Korponai Zsolt, Juhász Zelei Judit és Lábodi Róbert.

A városi ünnepség további részében a szegedi Csiga Duó gyermekzenekar Karácsony, jöjj el már című zenés műsorát nézhették meg az érdeklődők, közben a Mikulás is megérkezett, aki együtt énekelt a gyerekekkel. Schumi Julianna Ady Endre Karácsony című versét mondta el a télapónak.

A karácsonyi műsorban muzsikált a jánoshalmi Pöndölösök Citerazenekar és színpadra léptek a helyi katolikus iskola tanárai is, végül a Békés megyei Hetvenszer Hétszer együttes koncertje zárta az ünnepi műsort.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában