Cipősdoboz akció

2022.12.04. 07:00

Varázsoljon ön is mosolyt a bajai gyermekek arcára!

Idén is elindult a karácsonyi cipősdoboz akció, melyet a Bajai Kistérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat szervez.

Márton Anna

Illusztráció

Fotó: Taras Grebinets/Shutterstock

Cipősdoboz ajándékába bármit tehet, aminek egy gyermek örülhet. A doboz tartalmazhat: mesekönyvet és ifjúsági könyveket, színezőt, játékot, sporteszközt, édességet , íróeszközt és egyéb iskolai felszereléseket , a nagyobbaknak higiéniai felszereléseket dezodort, tusfürdőt, sampont, fogkefét, fogkrémet,fésűt, kézkrémet. Kedves lehet még egy képeslap néhány személyes üdvözlő sorral, jókívánsággal. 

Kérik, a dobozba ne kerüljenek: agresszivitásra késztető képek vagy játékok, játékpisztoly, kés, pc-játékok, konzervek, romlandó ételek, gyümölcsök, alkohol.  Az elkészült ajándékcsomagot legkésőbb december 19-ig juttathatják el a Bajai Kistérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálathoz Baja, Szabadság u. 32. vagy a gyűjtőpontra a Bajai Tourinform Irodába Baja, Szentháromság tér 11.címre. Az összegyűjtött cipősdoboz ajándékokat személyesen juttatják el a helyi rászoruló családokhoz, gyerekekhez, még az ünnepek előtt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában