Visszatekintés

2022.12.25. 17:19

Taroltak a baleseti híreink júniusban

Mutatjuk, mely cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink 2022 júniusában.

baon.hu

Egy moldáv kisteherautó csapódott egy svéd veterán autóba az M5-ösön júniusban

Fotó: Donka Ferenc

Már a hónap elején egy halálos baleset hírét hoztuk olvasóinknak, erre voltak a legtöbben kíváncsiak. A balesetben egy kecskeméti nő vesztette életét, amikor autójával beton áteresznek csapódott Kiskunfélegyházánál.

Július 22-én ismét egy tragikus ütközés híréről számoltunk be, ez a második legolvasottabb cikkünk lett az első nyári hónapban. Személyautó és kamion ütközött össze Nyárlőrincnél, a személyautó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

Taroltak a baleseti hírek júniusban: sok olvasónk volt kíváncsi arra a cikkünkre is, amiben beszámoltunk róla, hogy egy moldáv kisteherautó nagy sebességgel nekiütközött az előtte közlekedő svéd veterán autónak az M5ös autópályán.

A Kecskemét és Városföld között történt június 1-jei karambolról szóló cikkünk is bekerült a legnépszerűbb írásaink közé.

Ötödik legolvasottabb hírünk is egy halálos ütközésről számolt be, amiben két kamion, egy kisbusz és egy személyautó ütközött az M5-ösön Kiskunfélegyháza térségében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában