Galériával frissítve

2022.06.01. 20:17

Két autó karambolozott Kecskemét és Városföld között

Kecskemét és Városföld között teljes szélességében lezárták a főutat.

baon.hu

Két ember feszítővágóval szabadítottak ki az autókból Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (07:55):

Az ütközéstől mindkét jármű vezetője beszorult, őket a tűzoltók csak feszítővágó berendezés segítségével tudták kiszabadítani a roncsok közül, majd a mentők mindkettőjüket kórházba szállították. A balesethez a kecskeméti tűzoltók vonultak, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végezték a műszaki mentést. Az 5-ös főút érintett szakaszát, több órára teljes szélességében lezárták. A baleset pontos körülményeit a rendőrség még tovább vizsgálja.

Korábban írtuk:

Összeütközött két személygépkocsi az 5-ös főúton, Kecskemét és Városföld között szerda este – tájékoztatott a katasztrófavédelem. A balesethez a kecskeméti hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végzik a műszaki mentési munkálatokat. 

Az egységek feszítővágó berendezés segítségével mindkét járműből kiszabadítottak egy-egy embert és áramtalanították az autókat. A helyszínre mentők is érkeztek. A főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában