Adomány

2022.12.05. 20:48

A rászoruló gyerekeknek adott ajándékot az Argos Kecskeméten

Az Argos Állatvédelmi Egyesület kutyaiskolájának csapata a napokban a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolába látogatott, ahol 40 rossz anyagi körülmények között és mélyszegénységben élő gyerekeknek segített adományával.

Horváth Péter

Bemutatót is tartott az Argos

 Nem csak az ajándékcsomagokkal tették szebbé az adventi időszakot a gyermekeknek: az átadás előtt kutyaiskolai bemutatót, különböző trükköket láthattak a kicsik, majd kutyasimogatás következett. Az egyesület évek óta szorosan együttműködik az iskolával, ennek jeleként táblát helyezett ki az iskola falára Szabó Attila egyesületi vezető és Boldog Andrea intézményvezető.

Az egyesület a napokban a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága által kezdeményezett jótékonysági cipősdoboz akcióhoz is csatlakozott és 250 ezer forint értékben állított össze rászoruló gyermekeknek szánt csomagokat, melyek csokin kívül drónt, távirányítós autót, puzzlet, társasjátékokat, kirakókat, színes ceruzákat, képességfejlesztő játékokat és lányoknak szánt ajándékokat tartalmaztak. Az ajándékcsomagokat a főkapitányságon Dudásné Tóth Erika őrnagy, a bizottság titkára és Farkas Attila főtörzszászlós vette át és a többi adománnyal együtt a rendőrség juttatja el a szükséget szenvedő gyermekeknek. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában