Kerekegyháza

2022.11.04. 21:31

Ötvenegy éves évfolyam-találkozót tartottak a kerekegyházi öregdiákok

Fél évszázadra visszatekintve nosztalgiáztak a kerekegyházi öregdiákok a közelmúltban megtartott évfolyam-találkozójukon. A két osztály diákjai 1971-ben végeztek a helyi általános iskolában.

Sebestyén Hajnalka

Találkoztak az öregdiákok.

Baksáné Szabó Éva öregdiák elmesélte, hogy tavaly nem tudták megtartani az 50 éves évfordulót, ezért idén 50+1 évet ünnepeltek. A jó hangulatú évfolyam-találkozón egykori tanáraik közül köszönthették Szabó Elemérné Adélka nénit és Batka Marika nénit. Bertók Kati néni sírjára kivitték az öregdiákok az emlékezés virágait. Megemlékezek azon diáktársaikról is, akik már nem lehettek velük, sajnos mindkét osztályból többen meghaltak már.

A két évfolyam az elmúlt 51 évben rendszeresen tartott találkozókat. A Kerekegyházán élő öregdiákok közül többen ezeken túl is tartják a kapcsolatot a mindennapokban, de a vidékre költözöttekkel elsősorban csak ezen eseményeken találkoznak.

A vidám évfolyam-találkozó végén úgy váltak el egymástól az öregdiákok, hogy az 55 éves évfordulón újra összejönnek nosztalgiázni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában