Nevezési határidő

2022.11.30. 14:20

Január végéig még lehet nevezni a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság fotópályázatára

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság a Böddi-szék természeti értékeinek bemutatására természetfotó pályázatot írt ki a Dunatáj Természet- és Környezetvédelmi Közalapítvánnyal és a Kiskunsági Madárvédelmi Egyesülettel közösen. A pályázat (módosított) nevezési határideje 2023. január 31-e.

baon.hu

Böddi-szék

Fotós: Kiss Mónika, KNP

A pályázat célja a kategóriánként meghatározott természeti értékek művészi megjelenítése. A pályázatra beküldött felvételekből a zsűri válogatása alapján online fotótárlatot rendezünk és a tervek szerint a kiválasztott fotóanyagokból vándor fotókiállítást is indítunk. Az online fotótárlat a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság és a Böddi LIFE projekt honlapján lesz megtekinthető – írja a knp.hu.

A pályázaton részt vehet minden 14. életévet betöltött természetes személy, amatőr fotós, aki a megadott részvételi feltételekkel készíti el pályázati anyagát.

Nevezni bármilyen fényképezőgép típussal, telefonnal, digitálisan készített felvétellel lehet. A pályázaton minden versenyző kategóriánként maximum 3 képpel indulhat.

A beérkezett képek készítésének időpontját nem korlátozzuk, a felhívás megjelenésének időpontja előtt készült képekkel is lehet nevezni. A pályázaton való részvétel ingyenes, nincs nevezési vagy regisztrációs díj.

Nevezési határidő: 2023. január 31. 24:00 óra

Minden megadott kategórián belül a zsűri külön értékelési sorrendet állít fel a gyermek és a felnőtt korosztályból érkezett fotók esetében.

Kategóriák:

1. A Böddi-szék tájképi értékei – A Böddi-szék jellegzetes táji arculatának, tájképi elemeinek művészi megjelenítése

2. A Böddi-szék növény- és madárvilága – A Böddi-székre jellemző növényvilág, madárvilág művészi megjelenítése

3. Szikes víz, szikes talaj – A Böddi-szék szikes élőhelyeire különösen jellemző szikes vízi élőhelyek, szikes talaj megjelenési formák művészi megjelenítése

4. Kirándulás, terepi élmények a Böddi-széken – Természet-tisztelő látogatások bemutatása a Böddi-széken

További részletek kattintson IDE!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában