Galériával

2022.10.14. 21:28

Vetélkedőt tartottak a bácsalmási idősek klubjában

Pénteken délután benépesült a bácsalmási idősek klubjának társalgója a Ki mit tud vetélkedővel egybekötött Mamszi diszkón.

Juhász Jenő

Fotó: Juhász Jenő

A rendezvényre a háromtucatnyi klubtag mellett a helybeli bentlakásos szociális otthonból is érkeztek vendégek. A nagy felkészülésekkel járó bemutatókat (versek és tréfás történetek) egy három tagból álló zsűri pontozta. Természetesen csak jelképesen, az esemény hangulatát még színesebbé téve. Meglepetésnek számított, hogy a jelenlévők megismerhették az 1960-70 –es évek egyik kedvenc női ruhaviseletét, az otthonkát is. A szépkorúak ismét magukra öltötték ezt a viseletet, hogy felidézzék a régi szép emlékeket és továbbadják a ruhadarab történetét a fiatalabb generációnak is.

Hajdu Lili gondozó és szervező érdeklődésünkre elmondta, hogy ez volt az első Ki mit tud vetélkedőjük. A mostani „megmérettetésen” hat fellépő mutatkozott be. Munkájukat egy oklevéllel és egy kitűzővel jutalmazták. A programot, amit a jövőben is szeretnének folytatni, a már közkedvelt mamszi discoval kötik össze. A vendégeknek pedig egy kis vegyespörkölttel is kedveskednek.

A rendezvény házigazdája a bácsalmási önkormányzat alapszolgáltatási központja, hangulatfelelőse pedig Horváth Balázs volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában