Változás

2022.09.08. 11:43

Új lelkésze van a Kecskeméti Evangélikus Egyházközségnek

Hajduch-Szmola Patrik lépett Kis János evangélikus lelkész nyomdokaiba ez év szeptemberétől a kecskeméti Barackvirág Evangélikus Óvoda életében.

Szalay Tamás

Hajduch-Szmola Patrik vezette az istentiszteletet a tanévnyitón

Fotó: Szalay Tamás

Evangélikusnak lenni jó – hangzott el a mottó a kecskeméti Barackvirág Evangélikus Óvoda szerdai tanévnyitó ünnepségén, amit az óvoda vezetője, Oldal Henriett nyitott meg ezzel a gondolattal. A tanévnyitó ünnepséget egy istentisztelet keretében tartották a kecskeméti evangélikus templomban. Isten háza a rendezvényen nemcsak a gyerekzsivajtól volt hangos, ugyanis a közös imádkozást az óvoda új lelkésze, Hajduch-Szmola Patrik vezette, aki Kis János evangélikus lelkész nyomdokaiba lép ez év szeptemberétől az óvoda életében.

Hajduch-Szmola Patrik lelkészfeleségével együtt tart majd játékos foglalkozásokat a gyerekeknek, ezáltal megismertetve velük az evangélikus értékrendeket és a hit fontosságát az életben, mindezt vallásos történetekkel fűszerezve.

Az óvoda nagy hangsúlyt fektet a zene és tánc szeretetére. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy a tanévnyitó ünnepségen is előkerült a gitár és közös éneklés csendült fel a templom falai között.

Az óvodások rendezvényét Patrik bácsi szavai zárták, amiben sikeres és örömökben gazdag 2022/2023-as tanévet kívánt a jövő legifjabb nemzedékének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában