Könyvtár

2022.08.17. 16:48

Az olvasóklubban megoszthatják egymással élményeiket a fiatalok

A Katona József Könyvtárban a következő napokban, hetekben is sok érdekes és izgalmas program várja a fiatalokat.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

Csütörtökön 16.30-kor kezdődik az Angol beszélgető szakkör, melyet 16 év felett ajánlanak. A résztvevők mindennapi nyelvhasználatot gyakorolják. 

Jövő héten már újra lesznek robotika foglalkozások, ahol a fiatalok robotikát, programozást tanulhatnak Lego EV3 robotokkal. Kedden 11 órától a kezdőket, szerdán 15 órától a haladókat várja Molnár Dániel könyvtáros. A részvétel ingyenes, de könyvtári tagsághoz kötött. 

E hónap elején debütált a Válj jobb olvasóvá! című új, havi rendszerességű olvasóklub. A kifejezetten 18-24 éveseknek szóló foglalkozás célja, hogy az ismeretterjesztő könyvekben olvasottakat később életünkben, munkánkban vagy akár a tanulás terén is alkalmazni tudjuk. Témák: önismeret, filozófia, pszichológia, szociológia, egészség, üzleti élet, memoár. A foglalkozást vezeti: Göblyös G. István író. A részvétel ingyenes. Nem késő most sem csatlakozni a programhoz. Legközelebb szeptember 7-én, szerdán 17 óra 30 perckor gyűlnek össze földszinti Tinivilágban, hogy első közös kötetükről, Ryan Holiday: Az ego az ellenség című ismeretterjesztő olvasmányukról beszélgessenek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában