Segítségnyújtás

2022.07.11. 11:32

Szelektív kukából mentettek ki egy kismacskát Jánoshalmán

A járókelők figyeltek fel egy kölyökmacska keserves nyávogására a jánoshalmi piactéren, a hangok egy közeli szelektívhulladék-gyűjtő sziget felől jöttek.

Pozsgai Ákos

Az arra járók már a tűzoltók kiérkezési előtt kiszabadították a macskát a konténerből

Fotó: Beküldött fotó

Az eset még múlt szerda délelőtt történt. Egy idős bácsi kért segítséget a járókelőktől, miszerint egy cica sír a szelektívhulladék-gyűjtő szigetnél, az egyik konténerben, a koszos üvegek alatt – számolt be közösségi oldalán a mentésben résztvevő egyik hölgy.

A helyi tűzoltóktól kértek segítséget, mire azonban kiértek, sikerült kiszabadítani a szerencsétlen állatot a negyven fokos melegben a műanyag konténerből. Azt nem tudni, hogyan került az apró cica a tárolóba, megtalálói szerint ugyanis olyan magasan van a konténer nyílása, hogy oda magától nem mászhatott be. Információink szerint a környék köztéri kameráinak felvételeit is megvizsgálják majd, hogy kiderüljön, miként került a kölyökmacska a tárolóba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában