Szabadszállás

2022.07.29. 07:00

Elismerték munkájukat

Az egykori MN 7260 Páncélos- és Gépjárműtechnikai Kiképző Központ hadrendbe állításának 60., a volt MH Alföldi Kiképző Központ megalakításának 25. és az MH 52. Hunyadi Mátyás Javítóezred 1997-ben történt felszámolásának negyedszázados évfordulója alkalmából szervezte meg a helyi Honvéd Nyugdíjas Klub a „XVII. Szabadszállás Helyőrségi Honvédtalálkozót”.

Gulyás Sándor

A rendezvény keretében elismerések átadására is sor került. A Honvédelemért kitüntető cím II. fokozatával tüntették ki Bilki Éva nyugállományú zászlóst, a kitüntető cím III. fokozatával pedig Derecskei Lászlónét. Az MH Tartalékképző és Támogató Parancsnokság parancsnoka elismerő oklevelet adományozott Fabinyi Gábor nyugállományú őrnagynak, Vermes László nyugállományú századosnak, Tóth Ernőnének. Gáspár Ferenc, Nagy András és Sallai László közösség érdekében végzet munkáját oklevéllel ismerte el az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában