Galériával

2022.07.17. 18:02

Ákos, ByeAlex és Caramel is fellépett a FehérTone Fesztiválon

Igazi nagyágyukkal indult a fesztiválszezon a kunfehértói tófürdőn, ahol két év kényszerű kihagyás után tartották meg ismét a FehérTone Feszivált, ahol Ákos, ByeAlex és Caramel is a fellépők között volt.

Pozsgai Ákos

Pénteken Ákos is fellépett a FehérTone Fesztiválon. Fotó: Pozsgai Ákos

A forró fesztiváli hangulatról, az időjáráson túl, a sportpálya mellett, új helyszínen felállított nagyszínpadon fellépő énekesek és zenekarok mellett a tengerpartot idéző beach-hangulat is gondoskodott. A nagymenők közül péntek kora este ByeAlex tolta a slágereit elsőként a színpadon, ahol ekkora már több ezres tömeg csápolt a celebnek, jórészt fiatal lányok, akik boldogan adták át magukat a koncert hangulatának.

Az énekes mankóval a hóna alatt lépett színpadra, a bokája ugyanis megsérült az előző nap, ezért nem tud rendesen ráállni a lábára. Igaz, ebből a koncert végére már nem sok látszott, a sztár a mankót is eldobva nyomatta a dalait.

A péntek este igazi nagyágyúja Ákos volt, aki este tíz órától vette birtokba a színpadot a zenekarával, 

miután a backstage-ben a neki szegezett szokásos újságírói kérdésekre udvariasan válaszolt. Kovács Ákos Kossuth-díjas dalszerző, zeneszerző, költő a magyar zenei élet egyik meghatározó előadója. Az egykori Bonanza Banzai együttes énekese, szövegírója, zeneszerzője ma is a hazai és a határon túli magyarlakta területek fesztiváljainak kiemelt fellépője.

– Nagyon örülünk, hogy a menedzsmentjével való hosszas egyeztetés után sikerült végre elhívnunk Ákost Kunfehértóra, ahol először lépett fel, és reméljük, hogy jól érezte magát. A közönség nagyon hálás volt a dalaiért, a kétórás koncertjén az éjszakai szakadó esőben is sokan énekelték vele együtt a színpad előtt az ismert slágereit – nyilatkozta portálunknak Huszár Zoltán, Kunfehértó polgármestere.

A fesztivál szombaton is folytatódott a fellépő hazai sztárokkal, köztük Molnár Ferenccel „Caramel”, aki a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsor 2. szériájának győzteseként vált ismertté, és azóta a hazai popzenei világ egyik legnépszerűbb előadójává vált.

A Fehértó Non-profit Kft. szervezte a fesztivált, az önkormányzati cég munkatársai igazán kitettek magukért, a legapróbb részletekre is ügyeltek, úgy a fellépő sztárok és zenekarok igényeinek a megteremtésében, mint az eseményről tudósító sajtósok munkájának támogatásában, de legfőképp a FehértTone Fesztiválra érkező több ezres vendégtömeg és rajongók szórakozásának felhőtlen biztosításában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában