Útinform

2022.05.27. 07:13

Ezeken a helyszíneken számíthatunk közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani pénteken Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Illusztráció Fotó: Shutterstock

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást péntekre vonatkozóan:

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, Lajosmizse és Kecskemét között felújítják a burkolatot. A 74-es kilométertől a 82-es kilométerig a belső sávon autózókat átterelték az ellenkező, Budapest felé vezető oldalra, ahol kétirányú a forgalom. A főváros irányába a külső és a leálló sávon lehet haladni.

A Budapest felé vezető oldalon, Kiskunfélegyháza és Kecskemét között a burkolatjeleket festik fel, 9.00 órától 15.00 óráig a külső sávot szakaszosan lezárják.

Lajosmizse közelében, a 70-es kilométernél a portáltáblát javítják, 8.00 órától 14.00 óráig csak a belső sáv járható.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét közelében, 82-es és a 83-as kilométer között új, körforgalmi csomópontot építenek. A Lajosmizse felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható.

Az 52-es főúton, Kecskemét és Fülöpháza között, több szakaszon aszfaltoznak. A nyár végéig félszélességű lezárásra és jelzőlámpás irányításra lehet számítani.

Az 54-es főúton, Kecskemét térségében, az 1-es és a 6-os kilométer között burkolatjavítás miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak.

Hajós közelében, a 77-es kilométernél kulturális rendezvényt tartanak, emiatt 16.00 órától 22.00 óráig rendőri irányításra kell számítani.
A 451-es főúton Gátér közelében, a 8-as és a 9-es kilométer között légvezetéket telepítenek, a fél útpályát lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában