Galériával

2022.04.01. 14:56

Pályaorientációs napot tartottak a kecskeméti Kandó középiskolában

Pályaorientációs napot tartottak pénteken a kecskeméti Kandó középiskolában. Változatos feladatok színesítettek a programot.

Sebestyén Hajnalka

Pályaorientációs feladatokat oldottak meg a diákok. Fotó: Bús Csaba

Az első két óra osztályfőnöki volt, ahol pályaorientációs feladatokat oldottak meg a diákok, szakmabemutató filmeket néztek meg, önismereti tesztet töltöttek ki, motivációs levelet, önéletrajzot írtak. 


Ezt követően az aulában Kahoot vetélkedő és a tornateremben Tetris bemutatkozás zajlott. Mindezek mellett nagy nevű cégek, az egyetem és a honvédség mutatkozott be. 


A művészeti szakgimnáziumi osztályok a műtermekben vettek részt programokon az osztályfőnökeikkel a művésztanáraik szakmai irányításával. A végzősök bemutatták vizsgaremekeiket, portfóliójukat, művésztanárok pedig előadásokat tartottak. A divatszabó szakma tanulói a tanműhelyben voltak szakoktatóikkal. Az informatikai osztályoknak a Neumann János Egyetem szervezett a programot.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában