Videóval

2022.04.02. 16:06

Orbán Viktor Kecskeméten beszélt a választás tétjéről

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Kecskemétre látogatott. A Neumann János Egyetemen beszélt a választás tétjéről.

baon.hu

Orbán Viktor miniszterelnök Kecskeméten Fotó: Szeberényi Gyula Tamás Facebook-oldala

– Ez a legfontosabb érv, amit el kell mondanunk minden magyar választónak, hogy miért érdemes vasárnap a KDNP-re és a Fideszre szavazni. Mi meg tudjuk védeni Magyarország békéjét, garantálni tudjuk Magyarország biztonságát, a baloldal azonban bevisz bennünket a háborúba, besodor bennünket a háborúba, kockára teszi Magyarország békéjét, biztonságát és az eddig elért eredményeket is – mondta szombaton Orbán Viktor Kecskeméten. A miniszterelnök Facebook-oldalán közölt videót a látogatásról. 

– Meg kell védenünk Magyarországot, ezért vasárnap mindannyiunknak ott kell lenni – tette hozzá Orbán Viktor miniszterelnök. 

„Háború vagy béke. Ez a tétje a holnapi választásnak!” – olvasható a kormányfő Facebook-bejegyzésében.

 

– Holnap arról döntünk, hogy belekeveredjünk-e az ukrajnai háborúba vagy kimaradjunk belőle. Orbán Viktor miniszterelnök úrral ma személyesen is arra kértük a kecskemétieket és környékbelieket, hogy a béke mellett tegyék le voksukat – ezt már Szerberényi Gyula Tamás, a Fidesz és a KDNP Bács-Kiskun megye 2. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje írta a Facebookra a miniszterelnöki látogatás apropóján. 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában