Ballószög

2022.03.23. 15:00

Angkor volt a fiatalkori álma a jakabszállási polgármesternek

Angkorról, a khmer templomok ősi városáról, Ázsia legnagyobb vallási épületkomplexumáról mesél Szabó György Róbert március 29-én, kedden a ballószögi világjáró klubban. Saját élményeit osztja meg a közönséggel.

Sebestyén Hajnalka

Kedden 18 órakor újra lesz Világjáró Klub Ballószögön, a Faluházban. Kambodzsát ismerhetik meg az érdeklődők Szabó György Róbert jakabszállási polgármester jóvoltából. A belépés ingyenes.

 

Szabó György Róbert saját élményeit eleveníti fel a Kambodzsa – Angkor, Szemtől-szembe az ezeréves maradványokkal és a mai Kambodzsa magyar szemmel című előadás során. 

 

– Fiatalkori álmom volt, hogy egyszer eljussak Angkorba, lássam a templomokat és megismerjem a kultúráját. Erre 2019-ben adódott lehetőségem, Kambodzsában egy magyar családnál vendégeskedhettem. Három és fél nap adatott meg számomra, hogy elmerüljek abban a csodálatos világban – árulta el előzetes Szabó György Róbert a program kapcsán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában