Szavazás

2022.02.10. 13:52

Magyar vagy külföldi konyha? Mutatjuk, melyiket szeretik jobban olvasóink!

A magyar konyhakultúra több mint ezeréves történelmi fejlődés eredménye, így ki ne csábulna el egy ízletes pörkölt, vagy egy finom és édes kürtőskalács látványától, de persze nem mondunk nemet egy jó pizzára vagy egy jó kis spanyol churrosra sem. Legutóbb arra voltunk kíváncsiak, olvasóink melyik konyhát részesítik előnyben.

Várkonyi Rozália

Fotó: mindmegette.hu

Mi magyarok mindig büszkék vagyunk a világhírű konyhánkra és valóban nevezhetjük világhírűnek, hiszen ha egy külföldit megkérdezünk, melyik ételünket ismeri, szinte biztos, hogy a gulyáslevest fogja mondani. De emellett még számos más ételünk is meg lehet említeni, hiszen ki ne hallott volna már a bajai halászléről, a kürtőskalácsról, a lángosról, a lecsóról vagy az ízletes madártejről, amelyeknek már csak a gondolatától is összefut a nyál a szánkban.

Ahány ország, annyi étkezési szokás.  A magyar konyha is páratlan, de ki ne szeretné az olasz tésztákat, a szaftos amerikai hamburgereket, vagy a fűszeres kínai fogásokat? 

Instagram követőink többsége, 87 százalék a magyar ételeket kedveli jobban, míg a maradék 13 százalék inkább a külföldi konyha remekeit szereti. 

És természetesen az sem mindegy, hol fogyasztjuk el kedvenc ételünket.

Keressük Bács-Kiskun megye legjobb vendéglátóhelyeit!

Nevezd be a kedvenc Törzshelyét, akár vendégként, akár tulajdonosként!

Jelölési időszak: 2022. február 1- február 14.

Milyen helyeket lehet jelölni?

Minden olyan helyet, ami a szívéhez közel áll, ahol mindig szívesen látják, és a társaság és a sztorik épp olyan színesek, mint a választék.

A részletekért és a jelentkezésért kattints ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában