Programajánló

2022.02.09. 10:10

Látványetetéssel is készülnek az Állatok farsangján a Kecskeméti Vadaskertben

Fennállásának 50. évfordulóját ünneplő Kecskeméti Vadaskert szombaton és vasárnap állatetetésekkel és gyerekprogramokkal színesített Állatok farsangjával várja a látogatókat.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Bús Csaba/archív-felvétel

Szombaton 10 órakor lesz az első látványetetés. 10.30-kor köszöntőt mond Tokovics Tamás, a Vadaskert igazgatója. A színpadnál 10.40-kor indulnak a programok. Elsőként a gyerekek a Grimm-busz színház előadását, a Bogaras mesét láthatják. Ezt követi 11.20-kor Szénási Pál énekes gyerekdalokkal. 

Délután, 13.15-kor kezdődik az Állati farsang a Furfangos paraván bábelőadásában. 14 órakor újabb látványetetésre invitálják a látogatókat. A színpadnál 14.30-tól tekinthető meg Ani mesekuckója. Az interaktív zenés műsort követően a zsűri értékeli és díjazza a látogató gyerekek farsangi álarcait.

A gyerekek helyben készíthetik el az álarcokat, melyhez a Vadaskert biztosítja az alapanyagokat. Emellett a kicsik kérhetnek ingyenesen állatos arcfestést is. A látogatók az ott töltött idő alatt forró teát, illetve a felnőttek forralt bort fogyaszthatnak.

Vasárnap is kétszer lesz látványetetés, 10 és 14 órakor. Ingyenes állatos arcfestés és álarckészítés pedig 10 és 15 óra között zajlik. 

A Vadaskert előtti parkban minden program ingyenes, az intézménybe belépő, álarcban érkezők kedvezményes jegyet válthatnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában