Hibaelhárítás

2022.01.30. 19:17

Átmeneti áramszünetet okoztak a szélviharban leszakadt vezetékek Kecskeméten

Az országban számos helyen 100km/h-t meghaladó orkán erejű szél hatására hó- és porviharok alakultak ki, a villamos vezetékekre dőlő fák, leszakadt ágak több helyen vezetékszakadást idéztek elő, amely az MVM Démász ellátási területén Kecskemét és Albertirsa környékén okozott kiesést a szolgáltatásban — olvasható az MVM közleményében.

baon.hu

A heves szélvihar miatt üzemzavar alakult ki az áramellátásban Bács-Kiskunban

Forrás: MVM

Frissítés (20:32):

Vasárnap este 7 óra után helyreállt az országos gerinchálózathoz kapcsolódó optikai internetkábel is, amely korábban a vihar során megsérült és emiatt - rajtunk kívülálló okokból - Társaságunk telefonos ügyfélszolgálata sem volt elérhető órákon át — tájékoztatta hírportálunkat Csala Gabriella az MVM Zrt. kommunikációs munkatársa. Mint mondta, kollégái jelenleg már megerősített létszámmal fogadják a hibabejelentéseket, szerelőik pedig szintén emelt létszámú csapatokban végzik a vihar okozta károk felmérését és a hibák kijavítását.

 

Korábban írtuk:

A viharban megsérült egy az országos gerinchálózathoz kapcsolódó optikai internetkábel is, emiatt a társaság call centerében átmenetileg rajtunk kívülálló okok miatt nem tudunk hibabejelentéseket fogadni, rendszereinkben azonban látjuk a hibahelyeket, szerelőink mindenhová el fognak jutni. A kialakult helyzet miatt minden régióban megkettőztük a készenlétet, míg Kecskeméten jelenleg négyszeres kapacitással dolgoznak szerelőink az igen nehéz körülmények között.

Forrás: MVM
Forrás: MVM
Forrás: MVM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában