Ünnepvárás

2021.12.20. 18:20

Népszerű volt a helyiek körében a nagykőrösi adventi vásár

December 16-tól 19-ig tartotta Adventi Vásárát a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ és Muzeális Gyűjtemény Nagykőrösön, a Szabadság téren.

Horváth Péter

A résztvevők elégedettsége és a pozitív visszajelzések hatására várhatóan jövőre is rendeznek adventi vásárt a településen

Forrás: Beküldött fotó

A vásárban kizárólag nagykőrösi kézművesek kínálták portékáikat. A szervezők fontosnak tartották, hogy különleges legyen az árukínálat: olyan termékeket kínáltak a készítők, amit máshol nem nem lehet megvásárolni. Hétvégén programokkal is kedveskedtek a vendégeknek. Imádták a gyerekek a városközpontban közlekedő kisvonatot és háromszor is a cukoreső alá állhattak a legkisebbek. Szombaton a Táncos Trió koncerttel szórakoztatta a közönséget, vasárnap délelőtt pedig Kőhalmi Ferenc bűvész műsora szó szerint elvarázsolta a családokat, majd délután az adventi koszorú negyedik gyertyáját dr. Cziráné dr. Kőházi-kis Tímea, az Arany János Református Gimnázium, Technikum és Kollégium igazgatója gyújtotta meg.

Az intézmény diákjai lélekemelő műsorral készültek a nagyközönségnek. Juhász Nándor, a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ és Muzeális Gyűjtemény igazgatója elmondta, hogy hatalmas siker volt a vásár, rengeteg család látogatott ki a háromnapos eseményre. A közönség és a résztvevők elégedettsége és a pozitív visszajelzések meggyőzték a szervezőket arról, hogy hagyománnyá váljon az adventi vásár, így várhatóan jövőre ismét megrendezik és bővítik az ünnepi eseménysorozatot. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában