Galériával

2021.12.23. 11:20

Adományokat vittek rászoruló embereknek és állatoknak a bajai sportolók

Jótékonysági nyílt napot tartottak a Silver Fit edzőteremben. A sportemberek most adományokat hoztak a macskáknak, a kutyáknak és a rászoruló embereknek.

Márton Anna

A nyílt nap során folyamatosan érkeztek az adományozók

Forrás: Márton Anna

A szervezők sportprogramokkal készültek és rengeteg finomsággal. Volt szusihajó, mindenmentes sütemény, frissen facsart gyümölcslé, forralt bor. Ralbovszki Valéria szervező rövid köszöntővel fogadta a vendégeket, melyben hangsúlyozta, hogy a szeretet a legfontosabb, majd elmondott egy történetet egy fiúról, akit korábban ő támogatott, most meg tőle kaptak adományt. 

– A magaslatokba, a legfelsőbb lépcsőfokra csak úgy léphetünk fel, ha valakit felemelünk. A lényeg nem az, hogy mi az, amim van, hanem az, hogy mit adhatok én nektek. Ezt a mai napot adhatom nektek. Hálásan köszönöm, hogy eljöttetek, volt, aki már tegnap este jött, mert ma nem tehette, mert dolgozik. Még egy kis történet: tegnap este egy olyan fiútól kaptunk adományt, akinek pár éve én segítettem. Akkor többen azt gondolták nincs értelme segíteni neki, de tegnap bebizonyosodott, hogy a szeretetnek mindig van értelme – fogalmazott köszöntőjében Ralbovszki Valéria nemzetközi fitneszedző, szervező. 

A reggelt napüdvözlettel kezdték, amit Márton Anna jóga­oktató vezetett, majd a Silver Fit Egyesület karatecsoportja Késmárki Csaba vezetésével bemutatóórát tartott. Horváth Enikő a kutyák fizikoterápiáját mutatta be előadásában, ezt követően Antal József kutyás bemutatója szórakoztatta a jelenlévőket. A nyílt nap során folyamatosan érkeztek az adományozók. A kicsik és nagyok találkozhattak a Jeromos Egyesület gazdikeresőivel és az Összefogás a Bajai Cicákért Egyesület lányaival. Jó volt látni a vidám arcokat, kedves embereket, akik mind-mind adományaikkal hozzá akartak járulni a kis kedvencek és a rászorulók boldogabb napjaihoz. 

Ralbovszki Valéria szervező hírportálunknak elmondta, hogy még soha ennyi adomány nem gyűlt össze, nagyon meghatotta az adományozók hosszú sora, akik még másnap és harmadnap is jelentkeztek.

 – A mai napot leírni nehéz szavakban, fantasztikus volt mindenki. Talán a képek visszaadják azt a szeretetet, amit ma adhattunk egymásnak. Hálásan köszönöm mindenkinek, aki itt volt velünk. Rengeteg adományt kaptunk, nagyon köszönjük – fogalmazott Ralbovszki Valéria. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában