ÚTINFORM

2021.11.30. 07:23

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást a keddi napra vonatkozóan:

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,

– a Röszke felé tartó oldalon, Kunszállás térségében a burkolat hézagait öntik ki. A 100-as és a 101-es kilométer között, a belső sávot reggel 8 órától délután 1-ig lezárják.

– Kiskunfélegyháza térségében a víznyelőrácsokat tisztítják. A 110-es és a 121-es kilométer között, a Röszke felé tartó oldalon az aktuális munkaterületnél lezárják a belső sávot, reggel 7 órától délután fél 4-ig.

Főutak:

A 441-es főúton, Nagykőrösön, a Ceglédi úton a Szolnoki út és a Széchenyi tér között építési munkák miatt útszűkületen kell áthajtani.

Kecskemétnél, a város északi elkerülőjén, a 445-ös és a 441-es főút csomópontjánál építési munkák miatt útszűkület van érvényben, de időszakosan a fél útpályát is lezárják.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun megyében,

– az Öregcsertő és a keceli bekötőút közötti úton az 55-ös kilométernél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben.

– a Kalocsa és Szakmár közötti útszakaszon, a 10-es és a 22-es kilométer között burkolatfelújítás miatt időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani. A 15-ös kilométernél lévő híd lezárása miatt a forgalmat a Homokmégy, majd a Kalocsa felé vezető útra terelik el.

Kamion stop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén (december 4-5.) szombaton 22.00-tól vasárnap 22.00-ig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon.

(A 2021. november 4-ét követő hétvégétől a nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (EURO 3-as) környezetvédelmi osztály besorolású tehergépjárművekre már nem vonatkozik a tilalom.)

Bővebb információk: utinform.hu/hu/static/kamionstop

További információkat az esetleges változásokról, nem tervezett aktuális napi munkavégzésekről és korlátozásokról a honlap térképes nézetében talál.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik