Új tesztelési pont nyílt Kecskeméten

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának segítségével új tesztelési pontot vehettek birtokba a mentők.

baon.hu

Karancsalja, 2020. december 4. A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának hallgatója koronavírus-teszthez vesz mintát a Karancsaljai Napfény Óvoda dolgozójától a nógrádi település községházában 2020. december 4-én. Folytatódik a szociális, a bölcsõdei, az óvodai dolgozók és a pedagógusok gyorstesztelése, amelyben az orvosi, egészségügyi képzésben részt vevõk is segítenek kéthetes, fizetett gyakorlat részeként. MTI/Komka Péter

Forrás: MTI

Fotó: Komka Péter

Szemereyné Pataki Klaudia polgármesterhez érkezett megkeresés, miszerint a mentők számára kialakított tesztelési pont a jelenlegi helyzetben szűkösnek bizonyul, folyamatos a túlterheltsége. A kórház és a mentőállomás közelében szerettek volna helyet kapni, ahol a COVID-19 teszteket megfelelő körülmények között végezhetik.

A strand bejárati épülete a Csabay Géza körúton megfelelő helyszínnek bizonyult az új tesztelési pont felállításához. Az épületben több mintavételre alkalmas helyiség, mosdó áll rendelkezés és a közelben parkolási lehetőség is van.

Az új tesztelési ponton már meg is kezdődött a munka.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában