Koronavírusos lett a jánoshalmi polgármester

Minden lehetséges módon vigyázzanak magukra, hogy ne kapják meg a vírust – üzent közösségi oldalán Czeller Zoltán jánoshalmi polgármester, aki annak köszönhetően, hogy két védőoltást is felvett korábban, enyhe tünetekkel lábadozik az otthonában.

Pozsgai Ákos

Fotó: Czeller Zoltán Facebook oldala

Az elmúlt hét sűrű volt, sok helyszínnel, egyeztetéssel. Készülünk a Gyümölcsfeldolgozó próbaüzemére, bizottsági ülések, papírmunka – kezdte hétfő délelőtti bejegyzését a városvezető, aki elmondása szerint múlt péntek reggel hőemelkedésre ébredt, ezért a háziorvosánál kezdte a napot, ahol készítettek egy Covid-tesztet, aminek pozitív lett az eredménye.

– Valahol, munka közben én is megkaptam a Covid vírust. Azonnal haza, kilátásban 10 nap karantén – írta közösségi oldalán Czeller Zoltán, aki két oltást a tavasz és a nyár folyamán felvett.

– Minden bizonnyal ennek köszönhetően a tüneteim olyanok, mint egy erős megfázásos, egyéb vírusos megbetegedés esetén. Láz egyelőre nincs, hőemelkedés, fejfájás, mellkasi fájdalom, köhögés, nátha van. Érzem az erejét, három nap eltelte után még nem enyhült, de nem is rosszabbodott. Bízom a javulásban – tudatta a polgármester, aki azt üzente, hogy mindenki, minden lehetséges módon vigyázzon magára, hogy ne kapja meg a vírust.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában