útinform

2021.11.28. 07:15

Ezeken a helyeken lassíthatják közúti munkálatok a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy hol kell forgalomkorlátozásra számítani vasárnap Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást a vasárnapi napra vonatkozóan:

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,

– az M0-s autóúti csomópont és Lajosmizse között a víznyelőrácsokat tisztítják. Az 18-as és a 74-es km között, a Röszke felé tartó oldalon szakaszosan lezárják a belső sávot.

– a főváros felé, Lajosmizse és Inárcs térsége között a szalagkorlátot javítják. A 74-es km-től a 35-ös km-ig az aktuális munkaterület mellett lezárják a belső sávot!

Főutak:

A 441-es főúton, Nagykőrösön, a Ceglédi úton a Szolnoki út és a Széchenyi tér között építési munkák miatt útszűkületen kell áthajtani.

Kecskemétnél, a város északi elkerülőjén, a 445-ös és a 441-es főút csomópontjánál építési munkák miatt útszűkület van érvényben, de időszakosan a fél útpályát is lezárják.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun megyében,

– az Öregcsertő és a keceli bekötőút közötti úton az 55-ös km-nél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben.

– a Kalocsa és Szakmár közötti útszakaszon, a 10-es és a 22-es km között burkolatfelújítás miatt időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani. A 15-ös km-nél lévő híd lezárása miatt a forgalmat a Homokmégy, majd a Kalocsa felé vezető útra terelik el.

Kamionstop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén (november 27-28.) ma 22.00-ig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon.

(A 2021. november 4-ét követő hétvégétől a nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (EURO 3-as) környezetvédelmi osztály besorolású tehergépjárművekre már nem vonatkozik a tilalom.)

További információkat az esetleges változásokról, nem tervezett aktuális napi munkavégzésekről és korlátozásokról a honlap térképes nézetében talál.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik