Bács-Kiskun

2021.11.26. 07:00

Elérkezett a finálé, pénteken átadják a Prima díjakat

A hónapokkal ezelőtt induló jelölések, a 10 kategóriagyőztes kiválasztása és egy izgalmas közönség­szavazás után péntek este végre gazdára találnak a díjak. A 10 jelöltből hárman kaphatják meg a rangos elismerést, az egyikük pedig a Prima Közönségdíjat veheti majd át.

baon.hu

Az ősz egyik legrangosabb kulturális eseményén, a ma este a kecskeméti Four Points by Sheratonban megrendezésre kerülő megyei Prima díjátadó gálán adják át a kiemelkedő erkölcsi elismerést képviselő díjakat. A járványügyi helyzetre való tekintettel a szervezők limitált számú résztvevő előtt, fokozott óvintézkedések mellett rendezik meg a mai gálát.

Az est meghívottjai közt szerepelnek a megye legnagyobb vállalatainak vezetői, azok a kis- és középvállalkozások képviselői, akik támogatásából létrejöhetett ez a rangos elismerés. Jelen lesznek még Bács-Kiskun megye és Kecskemét Megyei Jogú Város vezetői, vezető tisztségviselői és természetesen a 10 kategória győztese, azaz a Prima díjra jelöltek.

A meghívott vendégek egy izgalmakkal teli, színvonalas műsorszámokkal színesített estélyre számíthatnak, melyen a megnyitóbeszédet az est házigazdája, Weninger Richárd, a VOSZ Bács-Kiskun megyei szervezetének elnöke fogja tartani.

A vállalkozói összefogásból megszületett rangos Prima díjak küldetése, hogy általuk a tudomány, a kultúra és a sport valamely területén jelentős eredményt elérő személyek méltó kitüntetésben részesüljenek. Az erkölcsi elismerésen túl a három Prima díj mellé egy-egy millió forintnyi pénzjutalom is társul, míg a Prima Közönségdíjjal félmillió forint jár.

Ugyancsak ezen az estén kerülnek majd megemlítésre és átadásra az országos és megyei Év Vállalkozója Díjak, valamint a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért járó díj is.

2021-ben is rangos díjak kiosztásával, ismert fellépőkkel, elegáns környezetben tartják meg a gálát

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában