galériával

2021.11.01. 14:21

Családi tökös mulatságra várták a halasiakat

Igazi családi tökölős programra várták a halasiakat az elmúlt napon, egyszerre két helyszínen is. A Közösségek Háza nagytermében a Zöld Közösségért Természetvédő Egyesület, míg a GanzAir Kft. telephelyén egy óriási szerelő csarnokban tartottak tökös mulatságot.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

A Közösségek Házában meleg teával és forralt borral várták a szervezők a vendégeket, a családias hangulatú programon mindenki kedve és ízlése szerint faragta, formálta a magával hozott tököt, amit aztán az épület főbejáratánál lehetett elhelyezni.

A GanzAir Kft. szerelőcsarnokában már inkább fesztiváli hangulat várta a résztvevőket, ahol szalmabálákból egy ugrálóvárat is építettek a gyerekek legnagyobb örömére. Itt elsősorban a cég dolgozói és családjaik voltak, de bárkit szívesen vártak a közös tökfaragásra, az elkészült tökformációknak csak a fantázia szabott határt. A hangulatos dekoráció mellett különböző tökös finomságokkal is várták a vendégeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában