vigasság

2021.10.17. 17:58

Őszi családi napot tartottak Orgoványon

Hagyomány született tavaly Orgoványon, így már második alkalommal szervezte meg az Őszi családi napot az Orgoványi Művelődési Ház az Orgoványi Fiatalok Csoportjával közösen szombaton a Dr. Tóth Zoltán Emlékparkban.

Horváth Péter

Fotó: Horváth Péter

A közösségformáló vigasságon számos program és szerencsére gyönyörű, napfényes idő várta a nagy számban kilátogató családokat. A mulatság a Kacagó bábszínház Három kismalac című, gyermekek és felnőttek számára is nagy élményt jelentő bábelőadásával kezdődött.

Nagy érdeklődés övezte az ezt követő kismotoros felvonulást, melyen mintegy 40 kisgyerek vett részt babakocsival, futóbiciklivel, kerékpárral. Ezután a Csipkefa zenekar kicsiknek és nagyoknak szóló koncertje és táncháza következett és a sokaság körbetáncolta a parkot. Mindezek mellett a Hírös Agóra Ifjúsági Otthon Szivárvány Játéktárának népi játékaival animátorok közreműködésével játszhattak a gyerekek, emellett kézműves foglalkozásokon vehettek részt az érdeklődők és helyi és környékbeli termelők is kiállították portékáikat.

Fotó: Horváth Péter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában