siker

2021.10.06. 10:51

Kecskemétiek is dobogóra állhattak a Belügyminisztérium versenyén

Október 4-én Szentendrén rendezték meg a Belügyminisztérium Országos Terepfutó Bajnokságot. A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot hét versenyző képviselte, akik kiválóan teljesítettek.

baon.hu

dav

Forrás: bacs.katasztrofavedelem.hu

Immár harmadik alkalommal rendezték meg október 4-én Szentendrén, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum területén a Belügyminisztérium Országos Terepfutó Bajnokságát. Hagyományosan az idén is négy korcsoportban mérték össze felkészültségüket a belügyi szervek sportszerető munkatársai. A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot hét versenyző képviselte, akik két arany és egy bronzéremmel tértek haza a versenyről – derül ki a katasztrófavédelem közleményéből.

A pályát – a Magyar Atlétikai Szövetség szabályai szerint – sík és dombos terepen jelölték ki, amely nagyrészt füves, murvás terepen, helyenként átjárókon, udvarokon vezetett keresztül, csak rövid szakaszokon könnyítette a futók dolgát az aszfaltos út. A négyszázötvenegy induló különböző korcsoportokban két, három, négy és hat kilométeres távon mérethette meg magát.

Nem minden induló térhetett haza éremmel vagy kupával a versenyt követően, azonban a skanzen lenyűgöző környezetének, különleges látványosságainak, sokszínűségének köszönhetően egy örök élménnyel gazdagodhattak a résztvevők.

BM OKF eredmények:

Női I-es korcsoport 4000 méter – egyéni (Bács-Kiskun MKI) I. hely

Haris Regina Kecskeméti Katasztrófavédelmi Kirendeltség

Női I-es korcsoport 4000 méter – csapat (Bács-Kiskun MKI) I. hely

Haris Regina Kecskeméti Katasztrófavédelmi Kirendeltség

Verebélyiné Bartus Nóra Kecskeméti Katasztrófavédelmi Kirendeltség

Takács Eszter Kecskeméti Katasztrófavédelmi Kirendeltség

BM eredmények:

Női I-es korcsoport 4000 méter – egyéni (Bács-Kiskun MKI) III. hely

Haris Regina Kecskeméti Katasztrófavédelmi Kirendeltség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában